Mindfulness

Een individueel traject op maat van 4, 6 of 8 sessies waarin je de vaardigheden traint om uit de automatische piloot van het leven te stappen. Op weg naar een pad van (zelf) bewustwording.

Lees meer

Positieve Mindset & Veerkracht

Een individueel coachtraject op maat waarin elementen uit de positieve psychologie centraal staan. Met als doel om je positieve breinspoor te trainen en je mentale weerbaarheid te verhogen.

Lees meer

Stress, Burn-out & Re-integratie

Dit individuele coachtraject leert je op een positieve manier omgaan met stress. Preventief en curatief stress aanpakken. Tijdens en na burn-out groei je doelgericht naar tewerkstelling.

Lees meer

Loopbaanbegeleiding

Met mijn diversiteit aan knowhow en ervaringen ga ik deskundig met jouw individuele loopbaanvraag aan de slag. Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van loopbaancheques via de VDAB.

Lees meer

Mindset Matinee's

Twee uur durende workshops voor kleine groepjes van max. 8 personen. Maandelijkse ingrediƫnten van de matinee: een interessant topic rond mentaal welzijn, fun, natuur, ontspanning. Je keert opgeladen terug!

Lees meer

Stiltedagen

Begeleide stiltedagen in groep om te leren verlangzamen, verstillen en verankeren. Om de aandacht alleen maar te hoeven richten op jezelf.  Een dag die rust brengt, inzicht, acceptatie, zelfzorg en verbinding.

Lees meer