Ook in dit coachingstraject ligt de nood aan groei en verandering aan de basis. Alleen wordt in deze begeleiding een traject uitgestippeld op maat van jouw loopbaanvraag.

Bijvoorbeeld:

  • een nieuwe uitdaging, carrièreswitch of groei in je huidige loopbaan,
  • een betere work-lifebalans,
  • een leidinggevende rol optimaliseren,
  • een meer verbindende samenwerking met collega’s,
  • talenten anders inzetten binnen de context van je werk,
  • re-integratie na burn-out of bore-out,
  • een vraag naar zelfdeterminatie van je motivatie,
  •  …

De intentie van deze loopbaanbegeleiding is je te helpen ontdekken welke loopbaankeuze het best bij je past. Opdat jij opnieuw gaat floreren in je werkcontext, als de beste versie van jezelf.

Eens je loopbaanvraag helder is, gaan we stapsgewijs én resultaatgericht aan de slag. Hierbij zoomen we in op talenten en mogelijkheden. Op intrinsieke en extrinsieke motivatie. Op valkuilen en drijfveren. Op autonomie, betrokkenheid en competenties, onze drie menselijke basisbehoeften. Zo ontstaat een actieplan dat we aftoetsen aan de realiteit van het bedrijfsleven.

Mijn jarenlange ervaring als bedrijventrainer in diverse sectoren (onderwijs, zorg, privé, openbaar) zorgt ervoor dat ik empathisch, deskundig en ervaringsgericht met jouw loopbaanvraag aan de slag kan gaan. Een toegevoegde waarde bij het vertalen van jouw ambities in haalbare acties. Bovendien werk ik met wetenschappelijk onderbouwde methodieken om samen met jou te bouwen aan een duurzaam traject.

Als Erkend Stress & Burn-out Coach (lid VESB) zet ik ook in op re-integratie. Zo is progressieve integratie van tewerkstelling mogelijks een belangrijk onderdeel van jouw proces.

Bij dit alles is mijn expertise als wandelcoach dankbaar. Omdat de natuur jou als vanzelf leidt naar wie je bent, wat je kan, wat je intuïtief wilt en zoekt in je job, en bij uitbreiding in het leven.

Praktisch.
Voor loopbaanbegeleiding kan je gebruik maken van loopbaancheques via de VDAB. Heb je reeds 7 jaar werkervaring als werknemer of zelfstandige, dan betaal je voor 7 uur coaching slechts 80 euro. Je eerste loopbaancheque is goed voor 4 uur begeleiding en je tweede voor 3 uur begeleiding. Je betaalt 40 euro per loopbaancheque.

Cheques aanvragen kan je via deze link.

Voor loopbaancoaching werk ik samen met het team ervaren coaches van Coachbureau.

In de pers: loopbaanbegeleiding.

    

Klaar voor
een eerste stap
naar evenwicht?

Maak dan nu een afspraak.

Maak afspraak