Via deze blog wil ik je voeden met bronnen van inspiratie: een boek, een filmpje, een meditatie, een gedicht, een lied, een spreuk, een foto… Dingen die mij raken en ontroeren in het bewandelen van mijn pad en waarvan ik jou deelgenoot wil maken.

24 september 2019
Getuigenissen

Balsem voor de ziel

"Het is jouw aanpak die een mindfulnesstraject zo bijzonder maakt.
Het zou evengoed een zielloos volgen van het vastgelegde format kunnen zijn, maar jij maakt er helemaal jouw ding van. Ik apprecieer vooral jouw rust, je voorzichtige zorg voor ons en de zorgvuldigheid waarmee je jouw programma voor ons week na week opbouwt.

De wekelijkse mail die we mogen ontvangen daags na de sessie getuigen voor mij nog het meest van jouw zorg en zorgvuldigheid. Het herhalen van wat je aan bod laat komen die week, een persoonlijke insteek, een
cultuurtip ter verbreding en ondersteuning van het uitbouwen van een persoonlijk mindful traject.  Dank je wel hiervoor, de moeite die je je hiermee week na week getroost, ervaar ik als balsem voor de ziel.

Ook uit de cursus die je hebt samengesteld, spreekt hetzelfde : hoe je een vastgelegd format toch kunt kneden naar een rustgevende en bemoedigende persoonlijke aanpak."

Deelnemer Mindfulness, Back On Track 2019, Maria Middelares