Via deze blog wil ik je voeden met bronnen van inspiratie: een boek, een filmpje, een meditatie, een gedicht, een lied, een spreuk, een foto… Dingen die mij raken en ontroeren in het bewandelen van mijn pad en waarvan ik jou deelgenoot wil maken.

24 september 2019
Getuigenissen

Grow on their own

"Ik heb enorm veel gehad aan de sessies met jou en ik heb daar heel veel rust en inspiratie uitgehaald. Bij het lezen van het boekje van Haemin Sunim ‘The things you can see only when you slow down’ heb ik bij de volgende passage aan jou moeten denken: ‘A great spiritual teacher can wait for her students to mature. She feels no need to boast of or prove her enlightenment. She neither imposes her teachings nor asks students to follow her exclusively. She lets her students be so they can grow on their own.’"

Valeria, Mindful@work 2019 , Arteveldehogeschool Gent