Loopbaanbegeleiding

Recent las ik in De Standaard: "Starre loopbanen zijn niet langer de norm. Jobvariatie en jobmobiliteit zijn de toekomst. Als onze job niet langer een vast gegeven is, kunnen we er niet langer onze persoonlijke identiteit aan ontlenen. We zullen een ander kompas moeten vinden om op koers te blijven.

Dat kompas is zingeving. In de toekomst zullen we bewuster kiezen voor welke job we 's ochtends ons bed uitkomen. We zullen meer aandacht hebben voor de cultuur van een bedrijf waarin we onze energie investeren, en voor de manier waarop het in deze volatiele wereld waarde probeert te creëren.

De vraag 'wat doe je van job?', wordt dan vervangen door 'waarom doe je wat je doet?' "

Een kluifje naar mijn hand om mee jouw talenten, waarden en betekenis bloot te leggen! Zodat jouw WHY helemaal zichtbaar wordt!

Je job, je vrijwilligerswerk, je sabbatjaar, de organisatie van je werk en leven.. doen op een manier die helemaal bij jou past!

Recht op loopbaancheques?
Lees hier de voorwaarden.

Duur van het traject?
Van 4 tot 7 sessies van een uur.

Mijn troeven?
Zinzoeker en groeimotor zijn twee van mijn talenten. Als wandelcoach gebruik ik de natuur om je te spiegelen. Als stress & burn-out coach zet ik ook in op stressmanagement en op re-integratie naar het werk.

Benieuwd naar meer?
Scrol verder naar deze pagina.

Klaar voor
een eerste stap
naar evenwicht?

Maak dan nu een afspraak.

Maak afspraak