De dagelijkse stressopbouw een halt toeroepen, verlangen naar innerlijke rust, leren omgaan met pijn, angst of de maalstroom van (negatief) denken, tijd voor jezelf nemen, het gevoel opgebrand te zijn van je afschudden, (opnieuw) kleur en betekenis aan je leven geven …

Op dit alles kan een persoonlijk bewustwordingsproces een antwoord bieden.  Na een uitgebreid intakegesprek wordt een passend traject uitgestippeld waarbij we inzoomen op die domeinen die je opnieuw in jouw kracht brengen: mindfulnessvaardigheden, stress en burn-out coaching, of een combinatie van beiden.

Met minder of meer accent op beweging via yoga en/of wandelcoaching, allemaal afhankelijk van jouw wensen en noden.

Centraal staat het jou aanreiken van een veilige bedding, zodat jij met vertrouwen de stroom op kan varen. In het besef dat ik met mededogen jouw tocht volg, maar dat jij diegene bent die de roeispanen in handen heeft.

Om zo met open aandacht de veranderlijkheid van het leven te leren ervaren. De moeizame momenten en de weldadige, de rollercoasters en de onthaasting. En om mild te leren zijn in de zoektocht naar evenwicht. Want net in de kwetsbaarheid van die momenten liggen zaadjes om als mens te groeien en Mindful In Evenwicht te komen.

Maak

hier en nu

een afspraak voor een eerste coachingsgesprek.