In 1970 zag ik als jongste telg van 4 kinderen het zonlicht. Zo mocht ik ervaren wat het betekent om zorg te ontvangen. Tegelijk proefde ik stapsgewijs van de drang om mezelf te ontplooien.

In die zelfontplooiing ontdekte ik hoe moeilijk balanceren het soms is op de koord die het leven is. Die balansoefeningen deden me in mijn professionele carrière een nieuw pad inslaan. Niet alleen vanuit zelfzorg. Evenzeer vanuit het zien van de noodzaak aan zorg voor ‘het menselijk kapitaal’ in onze samenleving.

Dit pad leidde me naar diverse kwaliteitsvolle opleidingen zoals Trainer in de Mindfulness (2011 – Postgraduaat Arteveldehogeschool), Inspirerend Coachen (2015 – HRD Academy), Stress en Burn-out Coach (2016 – HRD Academy), Wandelcoach (2017 – Instituut voor Duurzaam Werken), Talentmanager (2018 - HRD Academy), Positivoloog (2021 - Academie voor Positieve Psychologie).

Met die rijkdom aan ervaring en kennis begeleid ik sindsdien zowel processen voor individuen en groepen rond mentaal welzijn en werkgeluk. Dit doe ik op een duurzame manier in mijn persoonlijke praktijkruimte, in een multidisciplinaire praktijk (Zelzate Evergem Gezondheidscentrum) en op twee hogescholen als:

Op elk van deze terreinen breng ik mensen – letterlijk – in beweging en voed ik hun ontwikkeling in meer aandacht, energie en veerkracht. Ik ben bijzonder dankbaar om gids en getuige te mogen zijn van deze processen. Ze verdiepen me als mens, telkens opnieuw.

Meer info over mezelf vind je via LinkedIn.