Omwille van grondige straatwerken ruil ik voor de komende maanden mijn zenhuisje in voor het dokterskabinet van mijn huisarts op rust, dr. Van Hoecke, Drogenbroodstraat 110, 9940 Evergem. Na de renovatie van onze straat ontvang ik je graag terug in mijn praktijkruimte. Mindfulness is in de jaren '70 in het Westen ontwikkeld door een dokter, dr. Jon Kabat-Zinn. Zelf zal ik het nu voor enkele maanden in die omgeving aanleren. Wat mij betreft: een bijzonder mooie symboliek en een opportuniteit waar ik zeer dankbaar voor ben.

Steeds meer mensen zijn op zoek naar het inlassen van stiltemomenten in hun drukke bestaan. Het zenhuisje wil jou een unieke en sfeervolle plek aanreiken waar je op jouw ritme op adem kan komen.

Schakelen van een ‘doen’- naar een ‘zijn’-modus. Even geen opgelegde doelen, geen externe druk, geen verplichtingen. In een weldaad van stilte worden jouw noden zichtbaar en kunnen geest en lichaam verstillen. Zo kan jouw verinnerlijkingsproces er zo maximaal mogelijk tot ontwikkeling komen.

Bovendien is het zenhuisje omringd door groen en mede daardoor bijzonder rustgevend.

En toch ligt de ruimte te midden van de Gentse Kanaalzone. Ideaal voor bedrijven uit deze industriezone die een coaching traject willen aanbieden aan hun werknemers. Twee troeven ineens: extern (en objectief) gecoacht worden én toch rustig dichtbij. Uiteraard kan u er als bedrijf ook voor kiezen om de sessies te laten plaatsvinden in uw organisatie.