Zelfcompassiedag

Zelfcompassie is het vermogen om jezelf te accepteren in goede en minder goede dagen. Eerder dan hard en kritisch te zijn voor jezelf, ben je mild en begripvol. Je erkent je kwetsbaarheid en je ontdekt daarin je kracht. Het laat je toe je fouten te aanvaarden en er ook van te leren. Je leert meer genieten van de mooie dingen van het leven en je kwaliteiten bestaansrecht geven.

De wezenlijke vraag van zelfcompassie: ‘Wat heb ik op dit moment nodig?’. En specifieker: ‘Wat heb ik nodig om mijn leed te verlichten?’. Het antwoord op deze vraag verschilt, afhankelijk van de omstandigheden.

Plaats
De Boerekreek, Sint-Jansstraat 132, 9982 Sint-Jan-in-Eremo.

Duur
Van 10u tot 16u.

Inhoud en troeven
De dag is een mix van wandelen, mediteren, reflecteren, schrijven, verbaal en non-verbaal ervaren wat zelfcompassie voor jou betekent, ... en dit alles in sterke verbinding met het prachtige polderlandschap. In het traject zet ik mijn expertise in van mindfulness, zelfcompassie, wandelcoaching en positieve psychologie. Na deze dag heb je heel wat tools en inzichten in handen die gelijkaardig zijn aan een compassietraining.

Investering voor jezelf
Individueel: 360 €
Per twee: 540 €
Hiervoor krijg je 6 uren begeleiding op maat, uitgebreid naslagwerk inclusief theorie en schrijfoefeningen, én de audiobestanden van alle compassiemeditaties.
Indien facturatie: + 21 % btw.

Klaar voor
een eerste stap
naar evenwicht?

Maak dan nu een afspraak.

Maak afspraak